سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سبز سپید سرخ
   مشخصات مدیر وبلاگ
 
  ایرج گلشنی[32]
 

هر کس به نحوی تاریخ و جغرافیای هشت سال جنگ تحمیلی را درک کرده باشد و دفاع مقدس را به معنی واقعی فهمیده باشد، نمی‏تواند از حس و حال آن خود را جدا کند. من هم که به عنوان یکی از نوجوانان رزمنده در ساخت آن تاریخ بشکوه نقش داشتم، خودم را متعلق به این عظمت الهی می‏دانم.

    آمارو اطلاعات

بازدید امروز : 32
بازدید دیروز : 10
کل بازدید : 21616
کل یادداشتها ها : 28

   موسیقی
سر" style="border:1px #999999 solid; background-color:#000000;" title="!در حال خواندن وبلاگ من، موسیقی مورد علاقه‏ام را بشنوید" width="130" height="50" type="application/x-mplayer2" autostart="true" loop="true" SHOWSTATUSBAR="1" ShowPositionControls="0">

نوشته شده در تاریخ 90/2/20 ساعت 3:0 ع توسط ایرج گلشنی


 

 

حاج محمد صادق آهنگری، معروف به آهنگران، فرزند غلامرضا در سال 1336 در اهواز به دنیا آمد. آهنگران در سال 59 همزمان با شروع جنگ تحمیلی به جبهه عزیمت کرد و در کنار سایر رزمندگان قرار گرفت.

حاج صادق برای اولین بار نوحه­ی زیبای « ای شهیدان به خون غلطان خوزستان درود» را در هویزه خواند.

شهید والاگهر، حسین علم الهدی از مشوقین آهنگران 23 ساله شد و او را ترغیب کرد تا با خواندن اشعار حماسی و مذهبی شور و حالی در جبهه افکند و صفایی به دل رزمندگان دهد. حاج صادق در آن زمانها د رجماران و در حضور حضرت امام(ره) نوحه سرایی کرد و از این­رو مورد توجه قرار گرفت.

علاقه بسیجیان به او به سرعت فراگیر شد. بچه­های میدان نبرد قبل از عملیات با نوحه­های او شور، در حین عملیات روحیه، و بعد از آن آرامش می­گرفتند.

خبر نوحه سرایی محمد صادق آهنگری در عملیات بستان از شبکه­ی اول سیما پخش گردید و در خبر فامیلی او به جای آهنگری، آهنگران خوانده و از آن پس به آهنگران معروف شد.

بخش مهمی از نوحه­های معروف و ماندگار دفاع مقدس را باید به حاج صادق نسبت داد. تأثیر صدای آهنگران تا آنجا بود که دشمنان از تأثیر و نفوذ آن به وحشت افتاده بودند و علیه او تبلیغات مسمومی به راه انداختند. شاید گزاف نباشد اگر بگویم دفاع مقدس ما بی صدای آهنگران چیزی کم داشت. چیزی که به رزمندگان انرژی و شوق پیشرفتن می­داد و امروز بعد از سال­ها هنوز هم رزمندگان دفاع مقدس نوحه­های ایشان را به یاد دارند. شعر و نوحه­ی زیبای

« ای لشکر صاحب زمان آماده باش آماده باش

        بهر نبردی بی امان آماده باش آماده باش»

حاج صادق آهنگرانی(آهنگران)

که زینت بخش پوستر نخستین همایش تجلیل از شور آفرینان دفاع مقدس نیز هست و صدای گرم و دلنشین آهنگران را در یاد ها زنده می کند و فضای معنوی دوران دفاع مقدس را متجلی می­کند؛ نوحه­ای که آهنگران آن را زیبا ترین نوحه­اش می­داند. خود او دلیلش را به امام زمان(عج) نسبت می­دهد و می­گوید:

این نوحه در دو دوره­ی جنگ و امروز که دور از آن روزگار هستیم، استفاده می­شود و بسیار دوست­داشتنی است. او زیباترین خاطره­ی زندگی­اش را تمام آن هشت سال می­داند که رزمندگان شجاعانه در مقابل باطل ایستادند.

و اما شیرین­ترین خاطرات روزهای جنگ را در رشادتها و فداکاری­های بچه­ها در فتح خرمشهر و فتح المبین می­داند.

آهنگران مرد دوران جنگ و فداکاری است. کسی که صدایش آشنای دل­ها و نامش یاد آور همان سال­هاست.

 

 







  پیام رسان 
+ ای بهترین خاطرات زندگی، ای همیشه ماندگار در خاطرات، یاد شهامت هایت همیشه در روح من زنده است و در روح من زندگی می دمد. سالروز شهادتت مبارک شمس الله حیدریان عزیز.

+ دستاوردهای دفاع مقدس http://sabzsepidsorkh.parsiblog.com




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ