هر کس به نحوی تاریخ و جغرافیای هشت سال جنگ تحمیلی را درک کرده باشد و دفاع مقدس را به معنی واقعی فهمیده باشد، نمیتواند از حس و حال آن خود را جدا کند. من هم که به عنوان یکی از نوجوانان رزمنده در ساخت آن تاریخ بشکوه نقش داشتم، خودم را متعلق به این عظمت الهی میدانم.
بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 10
کل بازدید : 21595
کل یادداشتها ها : 28
حبیبالله معلمی
حبیبالله معلمی در پانزدهم بهمن ماه 1305 در رامهرمز به دنیا آمد. پدر وی مکتبدار بود و «معلمی» علت انتخاب فامیلی خانوادهی خود را به واسطه شغل مکتبداری پدر میداند. «حبیبالله معلمی» در دوران کودکی، به مکتبخانهی پدر رفت، اما در شش سالگی از طرف رژیم پهلوی، مکتبخانه تعطیل شد و او تحصیلات خود را در مدرسه ادامه داد و تا کلاس نهم به تحصیل پرداخت.
سپس به حسابداری در شرکتهای خصوصی پرداخت و این شغل را تا زمان کهولت ادامه داد. وی در سال 1340 به اهواز رفت و تاکنون ساکن همان شهر است. «معلمی» در هیجده سالگی به سرودن نوحه پرداخت و تا قبل از شروع دفاع مقدس، درمراسم مذهبی و ایام محرم و سوگواری نوحهسرایی میکرد.
با شروع جنگ تحمیلی در جبهه حضور یافت و در عملیاتهای مختلف شرکت کرد و با تأثیرپذیری فراوان از صحنههای پرفراز و نشیب دفاع مقدس، به سرودن پرداخت، حضور «حبیبالله معلمی» در جبهه بیشتر با همراهی «حاج صادق آهنگران» صورت میگرفت و بسیاری از سرودههای وی به صورت نوحه توسط «حاج صادق آهنگران» برای رزمندگان خوانده میشد.
این نوحه خوانیها، در بالابردن روحیه رزمندگان و تشجیع آنان بسیار تأثیرگذار بود. سرودههای «حبیبالله معلمی» در مجموعههایی که ویژه نوحه و دفاع مقدس میباشد، انتشار یافته است.
پیمان دوست
در منای دوست، جان دادن خوش است
غرقه خون، در سجده افتادن خوش است
دادن سر بر سر پیمان دوست
خون چکان، بر نیزه ایستادن خوش است